ttrmleader logoLEADER – Projektötletek


A TTRM Egyesület elindította a LEADER Helyi Akciócsoportok által elvégzendő projektgyűjtést a soron következő támogatási időszakra. Ennek segítségével a LEADER pályázatok kiírása előtt egy részletes képet kaphatunk a térségben felmerülő pályázati igényekről, fejlesztési ötletekről. A további sikeres együttműködéshez elengedhetetlen a konkrét célok és tervek ismerete. Hiszen ezek alapján kerülnek meghirdetésre a helyi igényekhez alakított pályázati kiírások.

Ezért szeretnénk kérni Önöket, hogy a csatolt projektgyűjtő adatlapot és projektgyűjtő ívet szíveskedjenek kitölteni és 2020. július 10-ig eljuttatni munkaszervezetünk részére. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tájékoztatjuk egyben Önöket, hogy jelen projektgyűjtő adatlap nem egyezik meg a pályázathoz szükséges adatlappal, csupán az igények felmérésre szolgál.

Kérjük Önöket, hogy kisebb (3-4 millió Ft) és nagyobb léptékű (10 millió Ft) projekteket is tüntessenek fel az adatlapokon.