A TTTRM Egyesület a VP6-19.2.1.-86-6-21 kódszámú Helyi fejlesztések támogatása című pályázati felhíváshoz kapcsolódóan a beérkezett támogatási kérelmek és az elektronikus pályázati rendszerben megkezdett pályázatok alapján tájékoztatja a Pályázókat, hogy a felhívást 2022. március 29. nappal felfüggeszti.

Kérjük a Pályázókat, hogy a Támogatási Kérelmeket a Magyar Államkincstár elektronikus kérelemkezelő rendszerén keresztül fentiekre tekintettel nyújtsák be!!

TTRM munkaszervezete

Kedves Tagjaink, Pályázóink!

Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy két új, LEADER helyi felhívás került megjelenítésre Egyesületünknél, melyekre támogatási kérelmeket lehet benyújtani. A felhívások megjelenési dátuma 2021.07.01., támogatási kérelmek benyújtására 2021.07.16-tól van lehetőség. A pályázati felhívások az alábbi gombra kattintva érhetőek el.

 

FELHÍVÁSOK

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár honlapján (www.mvh.allamkincstar.hu) közzétételre került a 30/2021. (V. 5.) Kincstár Közlemény a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról.

Kiskörén, újonnan kialakításra kerülő mosodai szolgáltatást nyújtó üzem létesítése céljából, igényfelmérést végzünk a környéken található szolgáltatók között. A mosoda minőségi szolgáltatást kíván nyújtani a térség szolgáltatói részére, kedvező áron, házhoz szállítással is.
Ezúton kérem, szíveskedjen néhány percet az idejéből az alábbi kérdőív kitöltésére szánni. A kérdőív az alábbi linken elérhető:

Link a kérdőívhez


Segítő együttműködését előre is köszönjük!