Kedves Tagjaink, Pályázóink!

Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy két új, LEADER helyi felhívás került megjelenítésre Egyesületünknél, melyekre támogatási kérelmeket lehet benyújtani. A felhívások megjelenési dátuma 2021.07.01., támogatási kérelmek benyújtására 2021.07.16-tól van lehetőség. A pályázati felhívások az alábbi gombra kattintva érhetőek el.

 

FELHÍVÁSOK

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár honlapján (www.mvh.allamkincstar.hu) közzétételre került a 30/2021. (V. 5.) Kincstár Közlemény a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról.

Kiskörén, újonnan kialakításra kerülő mosodai szolgáltatást nyújtó üzem létesítése céljából, igényfelmérést végzünk a környéken található szolgáltatók között. A mosoda minőségi szolgáltatást kíván nyújtani a térség szolgáltatói részére, kedvező áron, házhoz szállítással is.
Ezúton kérem, szíveskedjen néhány percet az idejéből az alábbi kérdőív kitöltésére szánni. A kérdőív az alábbi linken elérhető:

Link a kérdőívhez


Segítő együttműködését előre is köszönjük! 

LEADER logo
Megjelent a Magyar Államkincstár tájékoztatója a projektek megvalósításhoz kapcsolódó határidők változásairól a veszélyhelyzettel összefüggésben.

A tájékoztató letölthető 

Kérjük olvassák át a Tájékoztatót és általános érvénnyel felhívjuk a figyelmet arra, hogy a már lejárt határidő egyetlen esetben sem hosszabbítható meg.

 

Közzétéve: 2021.04.19.